pixel
pixel
Novice

14. junij, 2019
Projekt OLMA d.o.o. DIGI+ je prejel sofinanciranje evropske unije Cilj naložbe je vzpostavitev oz. ...
6. julij, 2018
Posvetovanje SLOTRIB 2018 bo potekalo 20. novembra 2018 v Radisson Blu Plaza hotelu v Ljubljani. ...
8. junij, 2017
Obveščamo vas, da smo začeli sodelovati z enim od vodilnih svetovnih proizvajalcev specialnih maziv ...

Hidravlične tekočine

 

Mineralna hidravlična olja

Hydrolubric VG (HD)

Hidravlična olja za najvišje zahteve. Izbrana bazna olja in kombinacija aditivov zagotavljajo dobro hidrolitično in termično stabilnost, zaščito pred obrabo in korozijo, dobre nizkotemperaturne lastnosti. Olja niso nagnjena k penjenju. (diagram odvisnosti viskoznost-temperatura: 0,2 MB)

 

Hydrolubric VGS

Hidravlična olja z višjim indeksom viskoznosti uporabljamo v hidravličnih in cirkulacijskih sistemih za prenos moči in za mazanje obremenjenih pogonskih sestavov orodnih strojev, ki obratujejo v pogojih velikih temperaturnih sprememb. (diagram odvisnosti viskoznost-temperatura: 0,2 MB)

 

Hydrolubric VGD

Detergirna hidravlična olja z aditivi brez cinka, ki jih uporabljamo za prenos moči v strojih, kjer so hidravlična olja v stiku z vodo ali emulzijo.

 

na vrh ^

 


 

Težko gorljive hidravlične tekočine

Hydrolubric S-BSR

Mineralno emulgirno olje za pripravo težko gorljive hidravlične tekočine (tip HFAE) z dobrimi mazalnimi in antikorozijskimi lastnostmi.

 

Hidrol HFC 46

Težko gorljiva  hidravlična tekočina (voda-glikol, tip HFC), ki jo uporabljamo namesto klasičnih hidravličnih tekočin, kadar obstaja nevarnost požara, npr. v livarnah, jeklarnah, steklarnah, valjarnah, rudnikih ipd. Izdelek je že pripravljen za uporabo. Ustreza  7. Luksemburškemu protokolu za HFC tekočine.

 

Quintolubric 818-02

Koncentrat sintetične, vodotopne,  težko gorljive hidravlične tekočine, ki se uporablja v rudniških podporjih kot hidravlični medij. Ustreza 7 Luksemburškemu protokolu za HFAS tekočine.

 

Quintolubric 888-46, Quintolubric 888-68

Popolnoma sintetična, težko gorljiva hidravlična tekočina, ki jo uporabljamo namesto klasičnih hidravličnih tekočin, kadar obstaja nevarnost požara, na primer v železarnah, valjarnah itd.

 

MineTech Protection Fluid

Quaker MineTech Protection Fluid je sredstvo, ki ga uporabljamo za zaščito rudniške hidravlične opreme pred zmrzovanjem in korozijo.

 

 

na vrh ^

 


 

Cirkulacijske hidravlične tekočine

Cirkolubric 150, Cirkolubric 460, Cirkolubric 800

CIRKOLUBRIC serija olj je primerna za mazanje drsnih in kotalnih ležajev ter zobniških prenosnikov, ki niso težje obremenjeni. Uporabljamo jo v sistemih za cirkulacijsko mazanje, mazanje v oljni kopeli ali za mazanje z oljno meglo.

pixel
pixel

Povezave

 

Podatki o podjetju

 

Prijava na e-novice

 

Olma

proizvodnja maziv d.o.o.

Poljska pot 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

t: +386 1 58 73 600

f: +386 1 54 63 200

f: +386 1 58 73 666

e: komerciala@olma.si

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi z našimi novostmi in akcijami.

 

 
pixelpixelpixelpixelpixel

 

pixel
Copyright © 2011 Olma d.o.o. | Vse pravice pridržane.