pixel
pixel
Novice

14. junij, 2019
Projekt OLMA d.o.o. DIGI+ je prejel sofinanciranje evropske unije Cilj naložbe je vzpostavitev oz. ...
6. julij, 2018
Posvetovanje SLOTRIB 2018 bo potekalo 20. novembra 2018 v Radisson Blu Plaza hotelu v Ljubljani. ...
8. junij, 2017
Obveščamo vas, da smo začeli sodelovati z enim od vodilnih svetovnih proizvajalcev specialnih maziv ...

Izdelki TRULLI.X

Ne glede na to, ali uporabljate kolo enkrat na mesec, ali vsak dan, je redno čiščenje in mazanje ključnega pomena.

To se vam bo kasneje obrestovalo pri poganjanju, ki bo bolj gladko in enakomerno, in pri prestavljanju, saj bodo prestave točne in vedno pripravljene na prestavljanje. Voziti takšno kolo je užitek, pa naj gre za dolge, ali kratke razdalje. Čiščenje in mazanje kolesa je zelo preprosto in je hkrati lahko tudi zabavno. Z izdelki TRULLI.X smo poskrbeli, da bo pranje, čiščenje in mazanje potekalo enostavno in uspešno.

 

Oglejte si brošuro "NEGA VAŠEGA KOLESA" »

 

Izdelki TRULLI.X

 

TRULLI.X UNIVERSAL univerzalni razmaščevalec

Sprej 500 ml

 

TRULLI.X UNIVERZAL je čistilo z izjemno močnim in hitrim delovanjem. Očisti in razmasti vse pogonske dele. Odstrani najtrdovratnejše delce, maščobo in umazanijo. Nizka površinska napetost omogoča temeljito prodiranje v vsa območja.

 

Uporaba: TRULLI.X UNIVERZAL razpršite na umazane dele. Pustite delovati 2 do 3 minute, nato s krpo odstranite umazanijo. Izdelek je idealen za čiščenje verižnih prenosov. Po uporabi priporočamo nanos TRULLI.X DOUBLE EFFECT.

 

Maloprodajna cena z DDV: 7,95€

  

TRULLI.X DOUBLE EFFECT 2-v-1 večnamensko sredstvo za čiščenje in zaščito

Sprej 400 ml

 

TRULLI.X DOUBLE EFFECT je univerzalno sredstvo z dvojnim učinkom. Namenjeno je tistim, ki iščejo hitro forumulo za čiščenje in mazanje v enem koraku. Izdelek je zasnovan tako, da izpodriva vodo in vlago, ter poskrbi, da sredstvo na osnovi olja prodre v najbolj težko dostopne predele in tako preprečuje predčasno obrabo sestavnih delov, jih zaščiti pred rjo in obenem zmanjša trenje.

 

Uporaba: TRULLI.X DOUBLE EFFECT razpršite na dele, kot so veriga, zobniki, ležaji in vijaki, ki jih želite zaščititi. Priporočamo uporabo po vsakem pranju ali čiščenju s TRULLI.X UNIVERSAL.

 

Maloprodajna cena z DDV: 9,95€

  

TRULLI.X WASH&CLEAN šampon za pranje

Plastenka 1l

 

TRULLI.X WASH&CLEAN temeljito odstrani umazanijo, zemljo, prah in maziva. S svojo sestavo je primeren za pranje vseh koles, motornih koles, vodnih skuterjev itd.

 

Uporaba: TRULLI.X WASH&CLEAN nanesite s pršilom, podrgnite z gobo in sperite z vodo. Izdelka ne nanašajte na pogonske dele, zlasti ne na ležaje. Po pranju kolesa s šamponom priporočamo nanos TRULLI.X DOUBLE EFFECT.

 

Maloprodajna cena z DDV: 11,95€

  

TRULLI.X LUBRI 150 olje za verižne prenose

Sprej 400ml

 

TRULLI.X LUBRI 150 je učinkovito olje za uporabo v suhih pogojih. Namaže verižne prenose in jih hkrati zaščiti pred prahom in umazanijo. Nanos TRULLI.X LUBRI 150 zaščiti vaše verižne prenose pred rjavenjem, zmanjša trenje in obrabo ter tako podaljša njihovo življensko dobo.

 

Uporaba: TRULLI.X LUBRI 150 razpršite na dele kot so veriga, zobniki in vsi gibajoči se deli, ki naj bodo suhi. Priporočamo, da dele pred nanosom očistite s TRULLI.X UNIVERSAL.

 

Maloprodajna cena z DDV: 8,95€

  

TRULLI.X LUBRI 150 olje za verižne prenose

Tuba 110 ml

 

TRULLI.X LUBRI 150 je učinkovito olje za uporabo v suhih pogojih. Namaže verižne prenose in jih hkrati zaščiti pred prahom in umazanijo. Nanos TRULLI.X LUBRI 150 zaščiti vaše verižne prenose pred rjavenjem, zmanjša trenje in obrabo ter tako podaljša njihovo življensko dobo.

 

Uporaba: TRULLI.X LUBRI 150 razpršite na dele kot so veriga, zobniki in vsi gibajoči se deli, ki naj bodo suhi. Priporočamo, da dele pred nanosom očistite s TRULLI.X UNIVERSAL.

Maloprodajna cena z DDV: 8,95€

  

TRULLI.X TEFLON+ olje za verižne prenose s teflonom

Sprej 300 ml

 

Olje za uporabo v suhih in mokrih pogojih. Namaže in zaščiti dele pred blatom, prahom in drugo umazanijo. Teflon v olju poskrbi, da se ustvari zaščitni sloj, ki ima odlične mazalne učinke in je odporen proti izpiranju z vodo. TRULLI.X TEFLON+ tudi v najtežjih vremenskih razmerah zagotavlja odlične mazalne učinke, ki zmanjšajo trenje in obrabo ter tako podaljša življensko dobo materialov.

 

Uporaba: TRULLI.X TEFLON+ razpršite na dele kot so veriga, zobniki in vsi gibajoči se deli, ki naj bodo suhi. Priporočamo, da pred mazanjem dele očistite s TRULLI.X UNIVERSIAL.

 

Maloprodajna cena z DDV: 9,95€

  

TRULLI.X EXTREM olje za ekstremne razmere

Sprej 300 ml

 

TRULLI.X EXTREM je namenjen uporabi v mokrih pogojih in pogojih, ko so deli izpostavljeni blatu, prahu in drugi umazaniji. TRULLI.X EXTREM je izjemno obstojen in vremensko odporen. Zagotavlja odlične mazalne učinke in močan oprijem delov, ki jih ščiti pred vodo, blatom in ostalo umazanijo.

 

Uporaba: TRULLI.X EXTREM razpršite na dele kot so veriga in ostali deli verižnih prenosov. Olje je zaradi odličnega oprijema nekoliko težje odstraniti s površine, zato za čiščenje priporočamo TRULLI.X UNIVERSAL in nato zaščito s sredstvom TRULLI.X DOUBLE EFFECT.

 

Maloprodajna cena z DDV: 9,95€

 

pixel
pixel

Povezave

 

Podatki o podjetju

 

Prijava na e-novice

 

Olma

proizvodnja maziv d.o.o.

Poljska pot 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

t: +386 1 58 73 600

f: +386 1 54 63 200

f: +386 1 58 73 666

e: komerciala@olma.si

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi z našimi novostmi in akcijami.

 

 
pixelpixelpixelpixelpixel

 

pixel
Copyright © 2011 Olma d.o.o. | Vse pravice pridržane.