Poljska pot 2
Ljubljana
1000
Slovenija
webshop@olma.si
Facebook Linkedin Youtube

Novice

Projekt Digitalna preobrazba podjetja Olma d.o.o. prejel sofinanciranje

  Namen naložbe je vlaganje v digitalizacijo poslovanja v verigi podjetja Olma d.o.o.   Cilji naložbe so:  -          izvedba digitalne preobrazbe v podjetju Olma d.o.o. v skladu z akcijskim načrtom, z izvedenim prehodom na digitalizacijo poslovanja in prilagoditvijo digitalnim..

Projekt >>Pametni termoreguliran premaz za obdelavo aluminija<<

   Projekt >>Pametni  termoreguliran premaz za obdelavo aluminija<< prejel EU Sofinanciranje OLMA d.o.o. je skupaj s partnerjema Promoš inženiring d.o.o in ENOOP d.o.o. prejela EU sofinanciranje za razvoj pametnega termoreuliranega premaza za obdelavo aluminija. Naložbo..

Projekt "OLMA d.o.o. DIGI+" je prejel sofinanciranje Evropske unije

Cilj naložbe je vzpostavitev oz. nadgradnja elektronskega poslovanja, kar bo izboljšalo poslovanje in konkurenčnost podjetja na tujih trgih. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Finančna podpora: 30.000,00 EUR. Več informacij..

Izobraževanje v okvirju projekta OLMA d.o.o. DIGI+

Med 20. in 21.8.2019 je v našem podjetju potekalo izobraževanje na področju novih modelov in orodij za izvoz (digitalnega marketinga in prodaje za nastop na novih trgih), ki ga je izvedlo podjetje KALMIA d.o.o. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za..

Količina in interval mazanja ležajev z mastjo

Pri mazanju ležajev z mastjo se pogosto vprašamo, kolikšna količina masti je potrebna za določen ležaj. Velikokrat naredimo napako, ko celoten prazen prostor v ležaju napolnimo z mastjo. Naslednje vprašanje, ki se nam postavlja pa je, na koliko časa je potrebno ponovno mazanje. Tokrat bomo..
Olma logo

Izzivi in rešitve na področju vzdrževanja , Thermana Laško 11. april 2024

Podjetje Olma sodeluje na posvetu Izzivi in rešitve na področju vzdrževanja 2024, ki ga 11. aprila 2024 v Thermani Laško organizira podjetje Forum Media. Na dogodku bo direktor tribologije in izobraževanja dr. Milan Kambič predaval na temo izločanja zraka in penjenja hidravličnih..